U posljednje vrijeme maske lista su sve bijes u njezi kože.

Ali u međuvremenu, preporučujem ove maske za oči. Tako su lijepi i ne padaju, tako da su savršeni za putovanja praznika.

Zena Wozniak, urednička direktorica

22. Jednostavno sjedenje stolice za meditaciju, 150 USD Ova stolica za meditaciju toliko je ugodno za sjedenje i stavlja vam leđa u savršeno poravnanje. Natjeram da se svi moji prijatelji isprobaju kad dođu i uvijek su zadivljeni. Iskreno je to bilo jedno od najboljih ulaganja u moje mentalno zdravlje.

23. Anastasia of Beverly Hills Liquid ruž za usne, 20 dolara, zagrljajući odvažnu usnu, moja je najnaprednija evolucija ljepote 2018. Obožavam klasičnu privlačnu boju američke nijanse lutke i mogu vjerovati ovoj formuli da ostane cijelu večer.

Prekidajte se ovim ukusnim poslasticama bez krivnje.

Prođite na bombone veličine zalogaja i isprobajte ovaj zdravi recept za Halloween za ukusne zalogaje proteina. Matcha mu daje groznu zelenu boju i svaki zalogaj spakira s antioksidansima i energijom. U međuvremenu, maslac od kikirikija i konzervirana slanutak nude zadovoljavajuće posluživanje proteina i masti.

“Ovo su sjajna zalogaja jer pomažu uravnoteženi šećer u krvi”, kaže Sarah Greenfield, RD. “Opterećeni su vlaknima, proteinima i zdravim masnoćama koji održavaju hormone u krvi i gladi stabilnim. Ova kombinacija sprječava žudnju za šećerom i bezumnu grickalicu. “

slanutak u vašem desertu koji vas je izluđivao? Vjerujte nam, čak ni najvažniji paleta ne bi uhvatila. Ne vjerujte nam? Napravite ih sami i vidite! Preporučujemo uparivanje ovog zdravog recepta za Noć vještica s vašim omiljenim zastrašujućim filmom za uistinu spooktakularno iskustvo.

Bilo da putujete daleko ili se prepuštate u boravku, Hum ima dodatak za vas.

Spremamo se da se očistimo iz ureda dugi vikend. Evo, dijelimo vitamine i dodatke koji ćemo pakirati kako bismo nas držali u vrhu-vrhunskom obliku!

Kim, računovođa

Planovi dugog tjedna: Putovanje na kubu Laburi Day Hum Select: Vrijeme okrenite se zašto: Karipsko sunce može biti intenzivno. Obožavam antioksidante ovog dodatka i zaštitu od UV zraka.

aekta, menadžer proizvoda

Planovi dugog tjedna: Boozy Brunching u Santa Monici Praznik rada HUM Select: Wing Man zašto: It ‘ Pomoći ću u borbi protiv bilo kakve štete koju nanesem svojoj siromašnoj jetri. Osim toga, pomoći će mi da se vratim na posao u utorak izgledajući svježe, što je sam podvig.

Zena, stariji urednik sadržaja

Planovi dugog tjedna: Izlazak na otvorenom u Tahoe Praznik rada Hum odabir: Svakodnevno čišćenje zašto: Bit ću na putu s prijateljima i predvidjeti da su obroci spontaniji nego što su to za moju rutinu u radnom danu, tako da će biti lijepo održavati svoje jutarnje osvježenje.

Chris, suosnivač tvrtke

Planovi dugog tjedna: izlet u La Praznik dana HUM SELECT: Uber Energy WHO: Bit ću sa svojim prijateljima i obitelji u lokalnom parku ovdje u Los Angelesu . Budući da će moja obitelj htjeti igrati badminton, trebat će mi dodatni poticaj da ostanem konkurentna!

Vanessa, direktorica prodaje

Planovi dugog tjedna: Položaj bazena u Palm Springs Laburisti Day Hum Select: Laska me zašto: Želim držati trbuh ravan dok sam u svom bikiniju! Također će vam pomoći razbiti više popustljivih obroka.

Amy, viša direktorica marketinga

Planovi dugog tjedna: Staycation Praznik rada Hum Select: Beauty Zzzz zašto: imam prijatelje Posjet izvan grada. Tijekom dana puno ćemo istražiti, ali stvarno se radujem opuštanju i odmoru noću!

To je tako sjajno da smo morali podijeliti sa svim našim pretplatnicima.

Volimo dobar beauty proizvod, a trenutno nema nikakvih toplijih od maski s listima. (K vragu, čak i Dennis Quaid koristi ih.) Kao mali poklon za pretplatnike, uključimo jednu od naših najdražih maski od lima by florapy u pretplatničkim kutijama. Iz vašeg besplatnog poklona, razgovarali smo s osnivačicom Floripy-a, Kristen O’Connell, kako bismo naučili sve svoje savjete, trikove i inspiraciju za maske s listima.

Floripy Mask Mask Hacks iz stručnjaka

U posljednje vrijeme maske lista su bijes u njezi kože. Što ih čini tako sjajnim?

Prvo sam otkrio maske lista tijekom putovanja u Koreju. Jutro nakon mog prvog iskustva s maskiranjem primijetio sam kako mi koža svijetli; Bilo je mnogo svjetlije i ropnije nego inače. Znao sam da sam u tom trenutku imao novu opsesiju. Najveća stvar u maskama s listima je da su lako! Maske lista pružaju izuzetno intenzivnu hidrataciju koži. Daleko su superiorni od kreme, koje često isparuju u zrak prije nego što imaju koristi od kože.

Što je posebno u vezi s maskama florapije?

Naš list je izrađen od 100% kokosa ! Ovaj je sastojak ključan jer kokos može držati do 20 puta veću težinu u vodi. Većina maski od lima izrađena je od pamuka, koji samo jednom može držati svoju težinu u vodi. Budući da materijal za florapiju može zadržati toliko vlage, super je učinkovit kao hidratacijski tretman. Sve naše proizvode također ulijevamo esencijalnim uljima, tako da u svaku masku ugrađuje tretman uma/tijela. Obožavam se opustiti u krevetu i čitati, ili se ugasiti. Ali često samo završim s čišćenjem svoje sobe i planiram svoj raspored za sljedeći dan!

Koliko često preporučujete korištenje maske lista?

jedan do tri puta tjedno.

Trebamo li očekivati da ćemo vidjeti rezultate odmah ili s vremenom?

Većina korisnika odmah vidi rezultate. Ako imate ozbiljno suhu ili dehidriranu kožu, možda ćete trebati koristiti dvije ili tri maske za uzastopno da biste vidjeli i osjetili njihove hidratantne prednosti.

Treba li nešto posebno učiniti nakon što koristimo masku od lima?

Apsolutno ne. To je ljepota maske lista: kad završite, završite. Jednom kada uklonite masku, samo dopustite da se sav serum natopi. Nema potrebe uklanjati višak seruma ili pratiti dodatnu hidratantnu kremu. U stvari, često nosim masku od lima u krevet, odbacujem list na noćnom ormariću i odmah zaspim.

volim! Imate li još nekih hakova s maskom?

Upotrijebite svaki zalogaj seruma koji možete izvući iz vrećice! Koristim proizvod koji je ostao na zaštitnim slojevima za jednokratnu upotrebu za vrat i prsa. Ponekad spremim višak seruma u uromexil forte što je to pogledajte stranicu izdavača vrećicu preko noći i nanesem ga sljedećeg jutra prije mog hidratantnog sredstva.

Također, ako imate glavobolju ili napetost vrata, možete preklopiti masku nakon što je nosite za 10 do 15 minuta na licu, a zatim ga nanesite na čelo ili vrat kao hladno oblaganje!

Registrirani dijetetičar Jess Nelson daje nam strateški popis grickalica koji će vas potaknuti kroz dugi vikend plesa. Evo što jesti na glazbenom festivalu kako biste ostali nahranjeni i energični. Još jedan plus? Uštedjet ćete i brod novca …

tražeći zdravije savjete za glazbeni festival? Provjerite ove osnove za pakiranje od festivalskog fanatika.

Festival Festival Eats

Prvo, mislim da se svi možemo složiti da su glazbeni festivali općenito vrući, muški i ljepljivi. Dakle, donošenje grickalica koje bi se mogle rastopiti ili postati kašaste nije idealno. Također se želimo učitati na predmete kojima je potrebno minimalno hlađenje – ili ih uopće nema. Kad skačete od pozornice do pozornice, ne želite se brinuti da će zalogaje biti hladni. Evo popisa vrhunske suhe robe koju možete nositi u ruksaku ili fanny paketu.

staza mix

Savršena zalogaja iz toliko razloga … visoka energija, dobar izvor masti, Ukusne i beskrajne kombinacije za izbor. Pazite na one napunjene čokoladom. Iako bi to moglo učiniti ukusnijim, čokolada će se rastopiti na vrući dan i učiniti vašu mješavinu nepoželjnim. Uštedite one čokoladne mješavine za noćno vrijeme kada je vrijeme mnogo hladnije.

Jerkky

Po mom mišljenju spajalica. Jerky je sjajan način da uđete u bjelančevine i napunite svoje tijelo natrijom koji ćete se znojiti dok plešete. Jerky lijepo putuje i može doći u mnogim okusima, tako da ste sigurni da ćete pronaći onaj koji će tantalizirati vaše okusne pupoljke.

voće

Mislite na ručno voće koje je lako pohraniti i pobijediti ‘ t Brzo smeđe. Izvrsna veganska opcija je Clementine. Čak imaju i koru, tako da nije potrebno pranje (osim možda i vaše ruke nakon … čiji sredstvo za čišćenje ruku?) Osušeno voće je također opcija, pogotovo ako ne osjećate grožđice u miksu staze. Moja preporuka je ići za voće koje već volite u svježem verziji i potražiti voćne kožne trake koje su pakirane za jednokratnu upotrebu.

Granola/Proteinska traka

šipke su prikladne , ugrabite predmet koji su savršeni za pružanje ugljikohidrata, proteina i masti. Slično kao miks Trail, htjet ćete izbjegavati šipke s čokoladom ili kremastim premazom preko nje. Umjesto toga, potražite traku koja ima svježu teksturu i drži se nekom vrstom jasnog ili svijetlo obojenog izvora sirupa. Neke marke koje treba uzeti u obzir uključuju ljubazne proteinske šipke, hrskave šipke granole na prirodi ili litične šipke.

pečena slanutak, edamame i zeleni grašak (opcije vegan-proteina)

Nešto za dodavanje Mala raznolikost u vašem festivalskom izvlačenju hrane. Slično kao matice, ove mahunarke nude bjelančevine. Međutim, oni su niži u masnoći i veće u ugljikohidratima od orašastih plodova. Stoga ćete ih htjeti upariti s nekim drugim visokim masnim grickalicama kako biste ga učinili mnogo više goriva. Možete ih pronaći u mnogim okusima – ili čak napraviti svoje kod kuće kako biste uštedjeli na troškovima.

maslac od orašastih plodova

tako svestran i ukusan, definitivni favorit obožavatelja ovdje. Radi praktičnosti, nabavite pakete. Rasporedite svoj omiljeni maslac od orašastih plodova na voću, šank od granole, kolače od riže, krekere ili napravite dobar staromodni PB+J sendvič.

Korijen i kale čips

Vegau bilo koga? U odjelu za povrće obično se ne događaju puno kada krstarete glazbenim festivalom cijeli vikend. Bez brige. Tamo su sjajni proizvodi za čipove koji nude dehidrirano povrće poput kelja, repe, slatkog krumpira ili mrkve.

ratnici u kampovima

Ako boravite u kampovima, donesite hladnjak ( ili dva) unaprijed zaliha leda. Budući da je trošak leda na ovakvim događajima utrostručen uobičajeni trošak, pa ćete morati mudro odabrati za grickalice koje donosite. Ključ s hladnim grickalicama je odabir predmeta koji ne zauzimaju puno prostora ili se odmah raspadaju ili se loše raspadaju kad se izvade iz hladnjaka i bacaju u vreću.

Hummus

Dobra opcija ako vam je muka od maslaca od kikirikija. Hummus ide sjajno s krekerima ili perecima. Također možete donijeti rezani celer ili mrkvu za svježu opciju Veggie, koji se opet dobro spaja s hummusom (i PB-om). Opet, potražite jedinstven posluživanje šalica za praktičnost.

Stick sir

Još jedan prikladan predmet za istraživanje, a bonus je da se ne zauzima Puno prostora u hladnjaku!

jogurt

Da, znam što mislite … ali pričekajte! U cijevi se nalazi stiskani jogurt. Također ih možete zamrznuti prije vremena, tako da pomaže da druga hrana bude hladna. Zatim, kad ste spremni jesti, to je osvježavajuća i aromatična zalogaja proteina.

tvrdo kuhana jaja

Napravite ih prije vremena, ogulite, a zatim pohranite u tupperware. Tvrdo kuhana jaja mogu brzo osigurati bjelančevine i masti, a da ne spominjemo vitamin D. Kad se skladišti dosljedno u hladnjaku s ledom, mogu trajati tri do pet dana.

Mini sendviči za meso i sir ili omote

Stack ručak meso i sir na maloj lepinji ili Uvaljajte se u tortilju. Ovo su sjajni dodaci drugim namirnicama za brzi obrok. Ili jesti sam kao zalogaj. Napravite samo nekoliko i jedite relativno brzo jer peciva ili omotaju mogu postati vlažni nakon nekog vremena. Ukrasite senfom, majonom, krem sirom ili čak onim hummusom!

gulp, gulp

važnije od gorivanja vašeg tijela s hranom je u toku s dobivanjem dovoljno tekućine. Dehidracija uobičajena je pojava i veliki problem na glazbenim festivalima. Ništa ne tuče vodu, a mnogi festivali imaju stanice za punjenje vode oko terena. Ali ponekad želite malo više okusa i prehrane od onoga što voda može ponuditi. Također znamo da je ukusno, rehidrativni napitak u ruci vjerojatnije konzumiran i ne zaboravljen kad je potpuno zaokupljen svu zabavu glazbenog festivala.

kokosova voda

kokosova voda je Blago slatko i nudi hidrataciju, elektrolite i masnoću. Zbog prirodnog izvora zaslađivača i elektrolita, kokosova voda je prikladnija za one s osjetljivim želucama od tradicionalnih pića elektrolita ili sportskog pića. Neki proizvodi od kokosove vode trebaju hlađenje nakon otvaranja, a neki ne. Najbolja opcija je odabrati marku koja zahtijeva hladno skladištenje nakon otvaranja (hladnjaci FTW, beba) i zadržati ga na hladnom suhom mjestu prije otvaranja (tj. Ne vruće sunce).

Sportsko piće

prepuno elektrolita kao što su kalij i natrij, kao i šećer ili glukoza, sportska pića brzo vas rehidriraju i povećavaju vašu energiju.

sok

hladni prešani sokovi su vrlo Ukusno, ali trebate hlađenje ili da se konzumiraju u roku od dva sata. Ako smatrate da imate zdravu opskrbu ledom nego što bih išao s ovom opcijom. Oni zadržavaju više hranjivih sastojaka kada prolaze kroz hladno prešani postupak. Međutim, ako je kratak na ledu, redoviti 100% voćni sok koji nađete na polici i dalje će osigurati vitamine, minerale, antioksidante i kalorije. Pro savjet – Potražite 100% mješavine soka koje kombiniraju sokove od crvenog, ljubičastog i/ili narančastog voća za više antioksidanata.

Završne riječi

Bez obzira na festival, vodeći računa o tome sami je prioritet. Uživajte u glazbi, ljudima i okolišu posuđujući s ovog popisa što jesti na glazbenom festivalu. Sigurno će vam pomoći da najbolje iskoristite iskustvo glazbenog festivala!

vrijeme je za drobljenje, ljudi! Sezona darivanja je pred nama i kako bismo olakšali svoj život, sastavili smo sve naše omiljene ljepote i zdravstvene predmete u ovom zgodnom vodiču za blagdanske poklone. Bilo da kupujete za njegu kože opsjednute ili omiljeni prijatelj životinja na zabavi, imamo izbor pouzdane wellness robe. Pregledajte u nastavku da biste pronašli zvjezdane blagdanske poklone za prijatelje!

(ili još bolje, podijelite ovaj vodič za poklon s dečkom ili članom obitelji koji vam nastavlja darivati čarape.)

za svog prijatelja koji prijatelja koji prijatelja tko Voli dobiti sh*t gotov

Raw ljepota, 39 dolara alkalizirajuće zelenilo, probavni enzimi i adaptogeni u jednoj niskokaloričnoj lopatici učinit će lagano i učinkovito pojačanje u njihovoj jutarnjoj rutini.

Evo sunca, 10 dolara vjerujte nam, gotovo svima treba dodatna doza vitamina D zimi.

Uber Energy, Zdravlje nadbubrežnih $ 25 može napraviti razliku između uspjeha i izgaranja.

100-dnevni planer sreće, 26 dolara započinje Novu godinu dnevnom dozom sretnijih navika. Ovaj planer uključuje mjesečne prijave sreće, dnevne inspiracijske citate i časopis zahvalnosti.

pretplata na kavu Latigo, 60 dolara jer je život prekratak da bi pio osrednju kavu. Osim toga, kopamo prateću popisu za reprodukciju Spotify koji se ažurira sa svakom novom pošiljkom pečenja.

mantrabands, 25-35 dolara zapećice s pozitivnim podsjetnicima. Na slici ovdje: “Mogu i hoću”, “Napravite danas broj” i “Nema izgovora.” Da, da, i da.

Za vašeg prijatelja koji je opsjednut nježnom kože

Arktički popravak, 60 dolara Ovaj dodatak protiv starenja koristi rijetko ulje sjemenki lingonberryja za koje je utvrđeno da može poboljšati kožu kožu može poboljšati kožu Hidratacija, gustoća i elastičnost.

Ljubav kolagena, peptidi kolagena od 40 dolara, hijaluornsku kiselinu i vitamin C kombiniraju se za glatku i svilenu kožu.

Vrijeme okretanja, 40 dolara uključuje biljne ekstrakte za prženje dobi, a godina Nalazi se u kurkumi, zelenom čaju i polipodijumu leucotomos – paprati s UV zrakom zaštite.

Contents